Helgetur til Aberdeen

Hallo godt folk!

I helgen som var dro jeg på helgetur til Aberdeen sammen med lillesøsteren til kjæresten min og moren deres. Det var utrolig koselig! Hele turen var satt av til shopping og heldigvis hadde jeg spart en del penger haha. Vi dro fra Sola med fly klokken 9 fredag morgen og landet i Aberdeen ca en time etterpå norsk tid. Vi bodde på Union Square Mall på et hotel som het Jury’s Inn. Hotellet ligger slik til at man kan gå rett fra lobbyen og rett ut på shoppingsenteret uten å måtte gå ut. Det skal jeg love var ganske praktisk!

Vi beveget oss mellom Union Square Mall, Bon Accord and St. Nicholas og Debenhams. Vi fant masse fine butikker som:

– Hollister – Amerikansk klesmerke som er litt upperclass. De er ikke helt min favoritt, men av og til finner jeg noe fint der slik som vesten det er bildet av nederst.

– Waterstones – Bokhandel. Jeg har aldri fått så god service i mitt liv! Masse å velge i og en veldig hyggelig og trivelig betjening. Denne butikker er virkelig verdt å besøke hvis du skal til Aberdeen. Jeg kjøpte 9 bøker i denne butikken. Bildet av noen av dem ligger på slutten av innlegget.

– Sports Direct – Sportsbutikk med masse utvalg og masse bra tilbud! Har forelsket meg helt i noen av treningstightsene jeg kjøpte der! Jeg fant også et par med jeans utrolig nok!

– Outfit – Dette var en stor butikk med mange forskjellige merker. Jeg fant blant annet en kjempefin strikket vest her samt et par kjoler jeg ikke kunne gå ifra!

– T K Maxx – Dette er en butikk som tilsvarer Dress more for Less i Amerika. Denne butikken hadde alt fra svømmetøy til vinterjakker. Jeg fant et par jeans og en vindjakke som jeg er veldig fornøyd med. Man skal vite at det trengs en god vindjakke i Stavanger by!

– Disney – Dette er et must! Jeg elsker Disney og kjøpte et Olaf-kosedyr siden det sto på ønskelisten min! Jeg har ikke vokst fra Disney ennå selv om jeg er 21 og dette var en butikk for store og små. Alle små prinsesser kunne få sin ønskekjole her for å si det sånn.

Vi fant flere andre butikker også som var veldig bra. Jeg kjøpte blant annet et par Converse sko med epler på. Jeg er ikke noe superfan av Converse siden jeg syns de er så flate, men jeg har da noen få par som alle andre haha. De har Claire’s som blant annet selger mye fancy neglelakk selv om de på bildet nederst i innlegget er kjøpt på Boots. Aberdeen har mye å by på selv om byen er veldig grå i seg selv. Det er mange gode shoppingmuligheter og jeg håper å reise tilbake en dag for å shoppe litt mer, men også kanskje se litt mer av byen!

Vi spiste på noen veldige gode restauranter blant annet Pret A Manger. De bruker sunne ingredienser til å lage fantastiske baguetter, smoothier og god mat. Fridays på Union Square kan også anbefales de hadde veldig god service. Siste dagen spiste vi på Wagamama og jeg er håpløs med pinner, så jeg jukset, men maten var veldig god! Veldig annerledes enn hva jeg har spist tidligere av utenlandsk mat, men det er viktig å prøve nye ting!

Har noen av dere vært i Aberdeen? Har dere noen anbefalinger eller fine opplevelser? 🙂

– The Book Reader


Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s