Tidsfordriv på flyet

Enda et fly, enda et sete og enda en ukjent person ved siden av. Denne arbeidskarrieren er for de særegne. På den annen side,hvis man er litt kreativ så kan tiden ofte gå ganske fort på lange flyturer. Jeg har tatt verre flydistanser enn London – Chicago. Denne er barnemat i forhold til London – Bejing. Da trodde jeg faktisk at jeg skulle dø. Rompa mi var ikke sittendes på en lang stund etterpå virket det som.

Noe av det jeg gjør på disse buisnessturene er folkekikking. Sitte stille på en fly er kjedelig, så da dikter jeg historier om folk rundt meg istedet. Eneste kravet er at de ser ut som om de kan passe en artig karakter. Han ved siden av meg ser ikke sånn ut. Brunt hår som krøller seg så en sau ville vært stolt hvis det var dens egen pels. Han har et fjes som ser passe uskyldig ut og en munn som trekker ned i munnvikene. Stort mer er det faktisk ikke å si. Han sover og kroppen sitter i en lite flatterende stilling. Da er han som sitter ved vinduet morsommere. Han legger merke til at jeg ser på ham og glor mildt sagt surt tilbake. Fyren ser ut til å være rundt 20-25 år gammel, han har tre piercinger i øret som vender mot meg,ring i nesen og håret er farget blått og hvitt som det finske flagget. Øynene hadde fargekontaktlinser som fikk dem til å se ut som øynene på en katt. De var lysende gulgrønne. Hadde jeg vært dama hans hadde jeg fått sjokk hver gang han så på meg, tror faktisk jeg hadde hoppet ut av mitt gode skinn. Jeg har ingenting imot piercinger, folk må få gjøre med sin egen kropp som de ønsker.

Hva kan jeg gjøre med ham mon tro….og du som tenkte seksuellt nå bare glem det! Jeg kunne vært moren hans og dessuten har jeg sansen for mer velstelte menn. For alt jeg vet så har han verdens beste hygiene,men han ser bare rotete ut. Sett at han heter Ralph og han er fra det sydlige USA, type Alabama. Han er religiøs i en annen form enn hans foreldre. De er stolt av sønnen på sin egen måte som nettopp har fullført et utvekslingsår i London. Nå skal han tilbake til hjembyen før han reiser tilbake på skolen til høsten for å fullføre mastergraden sin i biovitenskap. Han er lidenskapelig opptatt av miljø, dyrevern og verdens stupende helse. Dette er det han vil vie livet sitt til.

Rett over midtgangen for meg sitter en ung jente med hovne øyne. Hun ser ut som om hun har grått en del. Kanskje har hun reist fra kjæresten sin eller at h*n har slått opp med henne? Kanskje hun er på vei hjem fra en begravelse? Jeg får ikke tid til å spekulere så mye mer på dette for nå kommer setebelteskiltet på i kabinen og piloten annonserer over høytaleren at vi nærmer oss Chicago.

– The Book Reader

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s